• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex vloeren

Therdex vloeren is begonnen in 2009. Toen begonnen PVC vloeren net een beetje meer bekendheid te krijgen. Het doel voor Therdex was om PVC zo te ontwikkelen dat de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar worden op een PVC vloer. Het lijkt dus net ec

PVC Therdex

Therdex is een merk van Cibo wat PVC vloeren aanbiedt. Het belangrijkste voor Therdex is dat ze milieuvriendelijk zijn. Over het algemeen is PVC altijd milieuvriendelijk. Therdex onderscheidt zich door de echtheid die ze in de producten krijgen. De houtnerven zitten echt in het PVC. Een aantal voordelen van Therdex zijn:

  • Onderhoudsarm, je kunt met een vochtige doek alle vlekken weg krijgen.
  • Lange levensduur, plus je krijgt garantie.
  • Toepasbaar in vochtige ruimtes, PVC is vochtbestendig. Dit is erg handig als je de vloer in een badkamer of keuken wilt leggen.
  • Bio weekmakers
  • Zeer natuurgetrouwe hout benadering. Het lijkt net echt.

Daarnaast is het ook mogelijk om vloerverwarming te combineren met een Therdex vloer. Dit zorgt ervoor dat je nooit koude voeten hoeft te hebben in je eigen huis.

Duurzaamheid

Therdex vindt het belangrijk dat ze milieuvriendelijk zijn. Er is immers, maar 1 wereld waar we met zijn alle voor moeten zorgen. Zo wordt er met duurzaamheid naar de producten gekeken. De vloeren van Therdex hebben een lange levensduur dit maakt het duurzaam, maar duurzaamheid is natuurlijk ook het milieu. Therdex PVC vloeren is voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij. Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke vloer? Kijk dan een keer naar Therdex bij Cibo.

Stijlen en kleuren

Therdex vloeren kun je kiezen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een donkere hout look. Of juist een lichte visgraat patroon. Je kunt van alles kiezen. Je vloer is namelijk dé sfeermaker in jouw huis, een heel belangrijk aspect van je interieur.

Ben je benieuwd naar de verschillende stijlen en kleuren? Kijk dan op de website van Cibo en vindt jouw ideale vloer.