• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloer donkergrijs

Donkergrijze vloeren zijn een mooie optie als je een donkere vloer wilt, maar zwart te heftig vindt. Een donkergrijze vloer heeft dezelfde voordelen als een zwarte vloer alleen is het wat minder heftig, dit komt door de donkere tinten.

Voordelen van een donkergrijze vloer  

Een donkergrijze vloer heeft veel voordelen:  

  • Het creëert een intieme sfeer  
  • Een donkere vloer kan een kamer kleiner laten lijken  
  • Het is minder heftig dan een zwarte vloer  
  • Past bij elk interieur  

Je kunt een donkergrijze vloer in allerlei verschillende materialen verkrijgen. Zo kun je kiezen tussen hout, PVC of laminaat.  

 

Stijl 

Het grote voordeel van een donkergrijze vloer is dat het bij elk interieur en elke stijl past. Houd je van een stoer interieur? Hier past de donkergrijze vloer perfect bij! Zeker als je donkergrijze tegels kiest, dit versterkt de stoere uitstraling.  

Een donkergrijze vloer past ook perfect bij een landelijke stijl. Zeker als je kiest voor een houten donkergrijze vloer. Het zal mooi afsteken van de landelijke stijl. Grijs is een natuurlijke kleur en past dus perfect bij deze stijl.  

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Heb je vragen of wil je advies over een vloer? Kom gerust langs bij ons in de showroom in Breda. Onze adviseurs helpen je graag en kunnen je voorzien van uitstekend advies. Zo ga jij met de beste vloer naar huis die bij al jouw wensen past!