• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloer warm grijs

Warm grijze vloeren geven een warme sfeer aan je huis. Ook zijn warme grijze vloeren super handig omdat ze met elke stijl kan combineren. Door de warme kleur geef je je huis gelijk een knusse en gezellige sfeer.

Voordelen van een warme grijze vloer 

Een warme grijze vloer heeft voordelen, we benoemen er een paar hieronder: 

  • Het geeft een warme en gezellige sfeer aan je huis 
  • Je kan kiezen tussen hout, PVC of laminaat 
  • Het past bij elke stijl 

Een warme grijze vloer is ideaal, het is met elke stijl te combineren en past dus eigenlijk in elk huis. Je kunt kiezen tussen een houten grijze vloer, een PVC vloer of een laminaat vloer. 

 

Warm grijze vloer  

Een warm grijze vloer is een uitstekende keuze voor een vloer. Het brengt een gezellig sfeer in je huis, plus je kan kiezen voor welk materiaal je wilt gaan. Een houten vloer geeft een authentieke uitstraling aan je huis, maar je kan bijvoorbeeld ook voor warm grijze PVC stroken kiezen. Dit zorgt juist weer voor een stoere look, die je zelfs door kan leggen in de badkamer zodat alles een geheel wordt. 

 

Hulp nodig? 

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Heb je advies nodig of heb je vragen? Kom gerust bij ons langs in de showroom in Breda. Onze adviseurs helpen je bij het uitzoeken van een nieuwe vloer en ze geven je het beste advies. Zo ga jij met de beste vloer naar huis!