• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Witte vloeren

Witte vloeren geven een ruimtelijke en rustige sfeer aan je huis. Een witte vloer kan gelegd worden in verschillende materialen zoals hout, laminaat of PVC.

houten witte vloeren  

Voordelen aan een houten witte vloer  

  • Het is authentiek  
  • Het geeft een rustige sfeer in huis. 
  • De vloer blijft lang mooi 

Een witte vloer geeft een bepaalde rust in huis. 

 

PVC witte vloeren 

Witte vloeren heb je ook in PVC materiaal. PVC is sterk materiaal wat ideaal is voor vloeren. PVC is waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden. Dit is heel erg handig als je een witte vloer hebt. Er kan namelijk altijd iets vallen, dan is het wel handig als je het makkelijk schoon kan maken. 

Met een witte vloer kan je een ruimte groter lijken dan dat hij is, het wordt een stuk opener en ruimtelijker. Dit kan enorm handig zijn voor een wat kleinere kamer. Daarnaast geeft een witte vloer ook rust aan de ruimte. 

 

Laminaat witte vloeren 

Dan hebben we ook nog laminaat. Laminaat is meer budgetvriendelijk en ook een stuk goedkoper dan hout of PVC. Laminaat is ideaal om in de slaapkamer te leggen, omdat daar niet snel water zal vallen. Laminaat kan namelijk niet goed tegen water.  

Kan je niet kiezen tussen deze drie soorten, kom gerust langs in onze showroom. Hier kun je de materialen op je gemak bekijken en vergelijken. Mocht je advies willen, dan staan onze medewerkers klaar voor al je vragen en wensen. Zij zorgen ervoor dat je met de perfecte vloer naar huis gaat.