• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Visgraat

Tegenwoordig kun je visgraat vloeren in allerlei verschillende materialen kopen, zo ook in PVC. PVC visgraat vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloer.

Visgraat

Voordelen van een PVC visgraat vloer

Een PVC visgraat vloer heeft veel voordelen. Hieronder worden er een aantal genoemd:

  • Makkelijk in onderhoud en makkelijk schoon te maken
  • Goede vloer voor als je kinderen of huisdieren hebt
  • Het is geluiddempend
  • Kan in combinatie met vloerverwarming worden gelegd

Deze voordelen gelden natuurlijk nog steeds als je een PVC vloer combineert met een visgraat patroon. Plus een PVC vloer is een sterke vloer en gaat lang mee.

 

Modern maar toch klassiek

Een PVC visgraat vloer is een perfect voorbeeld van een moderne vloer met een klassieke uitstraling. Dit omdat PVC eigenlijk een modern materiaal is, het bestaat namelijk nog helemaal niet zo heel lang. Maar een visgraatpatroon is een echte klassieker en blijkt een terugkerende trend te zijn. Het is dus een mooie combinatie om op de vloer te hebben liggen.

 

Kosten PVC visgraat vloer

De kosten van een PVC visgraat vloer zijn heel erg afhankelijk van hoe veel je nodig hebt en voor welke kleur en afwerking je kiest. Op de website staan de vloeren met de prijs erbij. Maar om de beste prijsindicatie te krijgen kan je ook een offerte aanvragen. Een van onze medewerkers zal dan contact met je opnemen om je van advies te voorzien en natuurlijk de prijsindicatie van de door jou uitgekozen vloer door te nemen.