• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Click PVC

PVC vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je ook click PVC, dit is een heel bekend soort. Een click PVC vloer is ook makkelijk zelf te leggen.

Click PVC

Wat is click PVC  

Click PVC zijn PVC planken met een uniclick systeem erin. Hierdoor kunnen de planken in elkaar worden geklikt, de planken liggen dan mooi aaneengesloten. Door dit kliksysteem hoeft de vloer niet perse gelijmd te worden, zo kan de vloer makkelijk mee worden verhuisd.  

Onder een PVC vloer moet een ondervloerfolie worden gelegd, dit zodat de vloer hierdoor mooier aansluit. Het is mogelijk om een laag tussen de PVC vloer te leggen zodat het geluiddempend werkt.  

 

Voordelen click PVC 

Click PVC heeft een aantal voordelen:  

  • Kan makkelijk zelf gelegd worden 
  • Makkelijk te verhuizen of te verplaatsen 
  • Er kan een geluiddempende laag onder de vloer worden geplaatst 

Het grootste voordeel van click PVC is dat het zelf gelegd kan worden. Hierdoor blijft de prijs van de vloer over het algemeen iets lager.  

De vloer zelf leggen 

Omdat het maar op één manier in elkaar past is het mogelijk om de vloer zelf te leggen. Dit maakt het ook makkelijk om de vloer bijvoorbeeld mee te verhuizen. Het leggen van een click PVC vloer lijkt gedeeltelijk op het leggen van een laminaat vloer. Wel moet onder een click PVC vloer ondervloerfolie worden gelegd. 

Mochten er nog vragen zijn. Schroom niet en kom vooral langs in onze showroom zodat wij je verder kunnen helpen.