• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tarkett Laminaat Vloeren

Onze exclusieve collectie Tarkett laminaat vloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn.

Essentials

Van zacht, lichtbeige tot rijk, rustiek bruin van natuurlijke structuren tot karakteristieke zaagsporen, de Tarkett Essentials laminaatcollectie heeft alles een huis voor een creatieve vloer in je woonruimte.

Toon meer

Lamin'art

Op zoek naar een vloer die past bij je persoonlijke woonstijl? Onze Essentials Lamin'art laminaatcollectie chevron dessins, extra brede houten planken en onderscheidende natuursteen dessins.

Toon meer

Long Boards

Onze Tarkett Long Boards laminaatcollectie heeft de uitstraling van vintage of klassieke houtsoorten met een extra lange plankmaat, waarmee uw woonkamer meteen groter lijkt en de stijl verandert.

Toon meer

Woodstock

Tarkett Woodstock laminaat vloer heeft de ingetogen aantrekkingskracht van traditie. Alle ontwerpen profiteren van de Plus Effect-technologie voor een natuurlijk gevoel en een natuurlijke houtlook.

Toon meer

Tarket Essentials laminaat vloeren

De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.