• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ambiant PVC Vloeren

PVC vloeren zijn de trend van dit moment. Tien jaar geleden maakte Ambiant PVC vloeren al betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.

Sarino

Verliefd op een betonnen vloer, maar is dit voor jouw woning helaas geen optie? De Ambiant Sarino PVC vloeren zijn een goed alternatief! Deze betonlook vloer is verkrijgbaar in twee tegelformaten: vierkant en rechthoekig.

Toon meer

Concrete

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze pvc-collectie. De Ambiant Concrete PVC vloeren collectie is een goed voorbeeld hiervan. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daar

Toon meer

Piazzo

De Ambiant Piazzo PVC vloer is een rechthoekige tegel met een afmeting van 91,4 cm x 45,7 cm. Deze tegel is te verkrijgen in vier grijstinten, die de basis vormen voor een prachtig interieur. De Piazzo heeft een allover structuur en is geschikt voor vloer

Toon meer

Baroso

Deze prachtige betonlook tegels van 60x60 cm zijn echte eyecatchers en hebben een extra matte toplaag van 0,55 mm. De Ambiant Baroso PVC vloeren hebben een dikte van 7 mm, waardoor deze makkelijker te leggen zijn.

Toon meer

Ceramo

De Ambiant Ceramo PVC vloeren, dryback, is een trendy betonlook tegel van maar liefst 60x60 cm. De tegel heeft een allover structuur en past perfect past in een strak en trendy interieur. Deze vloer kenmerkt zich door zijn waterbestendigheid.

Toon meer

Piero

De Ambiant Piero PVC vloeren, dryback, is een grote betonlook tegel, met een formaat van maarliefst 60x60 cm. De Piero is beschikbaar in vier kleuren: taupe, beige, light grey en dark grey. De tegels zijn water- en vochtbestendig en daarom ook geschikt vo

Toon meer

Spigato

De moderne uitstraling in karakteristieke uitvoering. Met het subtiele kleurverloop en de kleine noesten hebben de Ambiant Spigato PVC vloeren een prachtig rustiek karakter.

Toon meer

Verena

De subtiele v-groef van de Venera zorgt voor een levendige en natuurlijke stijl in jouw woonruimte. En een bijkomend voordeel: deAmbiant Verena PVC vloeren zijn eenvoudig te reinigen.

Toon meer

Sentima

Een pvc met houtlook geeft jouw interieur een warme en natuurlijke uitstraling. De Ambiant Sentima PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vier natuurlijke kleuren, van licht tot donker. Vanwege zijn waterbestendigheid is deze vloer ook geschikt voor vochtige ru

Toon meer

Navaro

Opzoek naar een warme en moderne uitstraling voor jouw interieur? De Ambiant Navaro PVC vloeren, met houtlook, is dan wellicht iets voor jou. Deze pvc vloer is niet alleen in een standaard rechte plank verkrijgbaar, maar ook in het trendy visgraatpatroon.

Toon meer

Supremo

De robuuste en natuurgetrouwe uitstraling van deze pvc-stroken maakt uw vloer tot blikvanger van uw interieur. Daarnaast zijn de Ambiant Supremo PVC vloeren erg onderhoudsvriendelijk en bijzonder geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

Toon meer

Estino

De warme uitstraling van de Ambiant Estino PVC vloeren brengt direct sfeer in je woning. Door het levendige patroon lijkt het alsof je voor een echte houten vloer hebt gekozen.

Toon meer

Vivero

Op zoek naar een echte eyecather? Dan is de Amarant Vivero PVC vloeren collectie iets voor u. Door de lange planken van maar liefst 152 centimeter wordt de beleving van een echte houten vloer extra benadrukt, waardoor de pvc-vloer bijna niet van echt hout

Toon meer

Avanto

De warme en rijke uitstraling van hout vindt u prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer Ambiant Avanto. Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs.

Toon meer

Robusto

Deze prachtige pvc-vloer is te herkennen aan zijn extra brede en lange planken. De Ambiant Robusto PVC vloeren hebben een natuurgetrouwe structuur die exact de houtprint volgt en heeft daarnaast een subtiele V-groef.

Toon meer

Essenzo

De Ambiant Essenzo PVC click vloere kenmerken zich door zijn extra lange en brede stroken. De stroken zijn uitgevoerd met een V-groef en hebben een slijtlaag van 0.55 mm. Eenvoudig te leggen door zijn 7 mm dikte en geïntegreerde ondervloer.

Toon meer

Excellent

Door het unieke kleurverloop met diverse houttinten in de plank voorziet u uw interieur van een levendige uitstraling met onze pvc-vloer “Ambiant Excellent”. Deze vloer is verkrijgbaar in vier kleuren.

Toon meer

Ambiant Click & plak PVC

Of je nu gaat voor Click PVC of een plak PVC vloer, de karakteristieke uitstraling en warmte van onze PVC vloeren zullen je versteld doen staan. Daarnaast is pvc de oplossing voor huizen met vloerverwarming. Bekijk ook onze trendsettende VTwonen vloeren.