• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lalegno Brut

De collectie kenmerkt zich door de smalle vloerdelen. Smal is de nieuwe trend. Kies zelf de afwerking volgens je eigen voorkeur. Dit buitengewoon eigentijds meer lagen parket toont een zeer evenwichtige aanblik.
Geen producten gevonden...

Lalegno Brut

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Onze ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert. Wij beschikken over de jarenlange ervaring, de onontbeerlijke kennis en het aangeboren gevoel om de geheimen van hout te doorgronden. Onze houten parketvloeren geven u een zalig gevoel van luxe en comfort, voor een haalbaar budget. Zo krijgt uw thuisgevoel voet aan de grond. Kijk, geniet en pluk ideeën voor uw interieur.

De collectie kenmerkt zich door de smalle vloerdelen. Smal is de nieuwe trend. Kies zelf de afwerking volgens je eigen voorkeur. Dit buitengewoon eigentijds meerlagenparket toont een zeer evenwichtige aanblik. Het kan worden afgewerkt met een olie of vernis naar keuze om perfect te matchen met de stijl van uw interieur.

Klik op onderstaande button om een offerte op te vragen van een vloer uit deze collectie. 

Offerte aanvragen