• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Visgraat vloeren

Tegenwoordig zijn visgraat vloeren niet meer weg te denken uit het vloeren assortiment. Het is een tijdloos en traditioneel patroon dat weer helemaal terug is van weg geweest. Het woord visgraat zegt het eigenlijk al, de planken van de vloer worden loodr

Houten visgraat vloeren

Een houten visgraat vloer geeft een mooi authentieke look en feel aan jouw huis. Je kunt deze vloeren gemakkelijk online bestellen. De houten vloeren van Cibo zijn in verschillende afwerkingen en kleuren beschikbaar. Je kunt kiezen waar je van houdt:

  • Een mooie frisse wit
  • Een stoere donker
  • Gerookt naturel voor een natuurlijke uitstraling
  • Of een hippe whitewash

Ook is het mogelijk om vloerverwarming in het parket te kiezen zodat je nooit met koude voeten door het huis hoeft. Dit komt omdat er een ondervloer aan vast is gelijmd.
Of heb je een kleine kamer die je wilt voorzien van een visgraat vloer, kies dan voor een kleiner visgraatpatroon.

PVC visgraat vloeren

PVC visgraat vloeren hebben een aantal voordelen. PVC is enorm duurzaam, de slijtvastheid is erg hoog en je hebt er weinig onderhoud aan. Doordat het goed tegen water kan is het ook nog eens hygiënisch en vlekbestendig. De pvc-vloeren zijn goede warmtegeleiders waardoor je de keuze heeft om er vloerverwarming bij te doen. Ook heb je met een pvc-vloer veel minder last van geluid. Cibo Vloeren heeft merken die gelijk staan aan kwaliteit, met een voelbaar houtstructuur erin zijn pvc-vloeren niet van echt hout te onderscheiden.

Laminaat visgraat vloeren

Laminaat is niet alleen praktisch, maar het is ook nog eens heel makkelijk te leggen. De laminaat visgraat vloeren zijn in heel erg veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het ligt er maar net aan welke sfeer je in jouw huis wilt brengen. Rustiek of juist modern? Houd je van een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een laminaat vloer met een voelbare houtstructuur of een V-Groef. Hierdoor lijkt het net echt.

Bij Cibo kun je niet alleen vloeren kopen, maar ook bijpassende plinten zodat alles goed bij elkaar past en het plaatje helemaal compleet is. Neem vooral een kijkje in ons assortiment online of in de winkel zelf. Heb je al iets gezien wat je leuk vind? Vraag dan vooral een offerte aan voor een goede prijsindicatie.