• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex Original Serie PVC vloeren

Identiek qua kleur en structuur, maar verschillend van formaat. De Therdex Original Serie PVC vloeren zijn aangevuld met sprekende kwaliteiten met een robuuste uitstraling, welke niet afdoen van de echtheid.

Therdex Original Serie PVC vloeren

De uiteenlopende Original¹ serie bestaat uit verscheidene structuren en formaten, bestaande uit visgraatmotief en lange planken

Identiek qua kleur en structuur, maar verschillend van formaat. De serie is aangevuld met sprekende kwaliteiten met een robuuste uitstraling, welke niet afdoen van de echtheid.

Voor een robuuste uitstraling zijn de vloeren uit de Original² serie een goede optie

De houtstructuur op de planken is tastbaar aanwezig. Hierdoor ervaart u een optimale beleving van natuurgetrouwheid. Deze combinatie zorgt voor een krachtig en sfeervol geheel, en is daardoor zeer geschikt voor een moderne en industriële inrichting.

* Deze zes Original Series 7011 7012 15011 15012 15021 15022 zijn ook verkrijgbaar in Rigid Click als zijnde C7011 C7012 C15011 C15012 C15021 C15022

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.