• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex Tapis Serie PVC vloeren

De Therdex Tapis Serie PVC vloeren serie bestaat uit een uiteenlopend kleurenpalet van sprekende dessins met een karakteristieke structuur. Verkrijgbaar in visgraatmotief en lange planken.

Therdex Tapis Serie PVC vloeren

De Tapis serie bestaat uit een uiteenlopend kleurenpalet van sprekende dessins met een karakteristieke structuur. Verkrijgbaar in visgraatmotief en lange planken. Het visgraatmotief bestaat uit verfijnde planken van 10x40 cm. De lange plank heeft een afmeting van 23x122 cm en is daarmee robuuster.

* Deze vier Tapis Series 4010 4030 4050 4070 zijn ook verkrijgbaar in Rigid Click als zijnde C4010 C4030 C4050 C4070

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.