• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Parador

Geen producten gevonden...

Ben je op zoek naar een mooie en goede parketvloer tegen een betaalbare prijs? Kom dan langs in de showroom van Cibo Vloeren in Breda. Daar vind je schitterende parketvloeren tegen de beste prijzen. Je kan bij ons bijvoorbeeld voordelig Parador parket kopen. De parketvloeren van deze Duitse fabrikant hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, en zijn daarnaast verkrijgbaar in enorm veel verschillende varianten. Een mooie parketvloer van Parador is daardoor voor ieder budget binnen handbereik.

Parket verhoogt de waarde van woonruimtes op zichtbare wijze. Het natuurmateriaal hout geeft elke ruimte levendige warmte en gezelligheid en biedt de perfecte basis voor smaakvol en stijlbewust inrichten. Parket van Parador biedt meer mogelijkheden om een veeleisende, individuele inrichtingsstijl reeds op de vloer te beleven. Talrijke zorgvuldig gekozen houtsoorten, diverse plankformaten en leg-uitzichten alsook verschillende sorteringen en oppervlakteafwerkingen openen een uniek spectrum voor exclusieve vloerinrichting met parket. En met de collecties Basic, Classic Trendtime en Eco Balance kunnen voorstellingen van tijdloze elegantie evenzeer verwezenlijkt worden als de voorliefde voor modern, ontwerp georiënteerd inrichten. Traditioneel of trendbewust - qua kwaliteitseis zijn alle Parador vloeren van echt hout tijdloos.

Echte houten vloeren van Parador overtuigen door een grote keuze aan individuele vormingsmogelijkheden, door een uitstekende kwaliteit en door intelligente technieken. Bijzondere kliksystemen maken extra gereedschap overbodig, waardoor de installatie bijzonder eenvoudig en stabiel verloopt, of de planken nu zwevend worden geplaatst of over het hele oppervlak worden verlijmd. Daarbij beschermt de impregnering van de lamellen en de deklaag tegen vocht; de productopbouw in drie lagen leidt tot een hoge vormstabiliteit. De deklaag uit exclusief massief hout en de hoogwaardige oppervlakteafwerkingen staan garant voor het waardebehoud van de duurzame producten.

Basic
Basic biedt een rijke keuze aan aantrekkelijke en tijdloze parketvloeren voor prijsbewuste mensen, die evenzeer overtuigen door hun looks als hun veelzijdigheid en belastbaarheid. Deze collectie bestaat uit 24 moderne kleuren. 

Classic
Een van de meest uitgebreide collecties van dit merk. Met een vloer uit deze serie bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Het Duitse Parador staat bekend om de aantrekkelijke designs. 

Trendtime
Een Trendtime parketvloer is een zeer mooie en luxe collectie. Trendtime parketvloeren hebben een zeer hoge kwaliteit en gaan zeer lang mee. Een Trendtime parketvloer is beschikbaar in verschillende prachtige trendy kleuren en patronen. Ook kunt u de Trendtime parketvloer in unieke patronen vinden en is het een echte onderscheidende vloer. De keuze is veelzijdig, zo komt een Trendtime parketvloer in verschillende formaten en oppervlaktestructuren.

Eco Balance
Bent u op zoek naar een natuurlijke basis voor uw interieur? Deze collectie bestaat uit 9 verschillende decors met een natuurlijke uitstraling van eikenhout. De vloerdelen kennen een duurzaam productieproces. De kleuren van Parador Eco Balance liggen dan ook dicht bij de natuur. Ieder decor past perfect in een interieur met een landelijke stijl. Het merk heeft zich dan ook laten inspireren door echte landhuisvloeren.