• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boneco W200 Luchtbevochtiger- en reiniger

1 / 3
  • Klantbeoordeling 9.7
  • CBW erkend
  • Vakkundige vloerenlegservice
  • Gratis bezorging aan huis
  • Actief in heel Nederland en België
Boneco W200 bevochtiger en luchtwasser. Waterverdamping zonder kalk. Tegen uitdroging van parket en hout, tegen astma en allergieën. Geschikt voor een ruimte tot 50 m² (125 m³). De diverse onderdelen van deze luchtbevochtiger zijn eenvoudig te reinigen!
Adviesprijs: €199,00 / m2
Vraag de scherpste offerte op maat aan!
Boneco W200 Luchtbevochtiger- en reiniger

De Boneco W200 combineert het beste van twee werelden: een luchtwasser is niet alleen een luchtbevochtiger, maar ook een luchtreiniger die onzuiverheden uit de lucht haalt. Met dit apparaat bestrijdt u het hele jaar door droge lucht binnenshuis. Zo voorkomt u een droge huid, keel en ogen. De Boneco W200 voorziet ruimtes van 50m² tot 125m³ van een gezonde luchtvochtigheid en is ideaal voor mensen met allergieën.

Gewicht en afmetingen
Afmetingen product: 28 x 28 x 41,2 cm
Product gewicht: 4900 gram

Luchtbevochtiger- en reiniger in één
Dit apparaat brengt de luchtvochtigheid op peil en reinigt de lucht zonder dat u een filter nodig heeft. De innovatieve verdampermat draait in het water en zorgt voor een optimale luchtbevochtiging. Het water werkt als een natuurlijk filter, dat de lucht bevrijdt van rondzwevend stof, vuil en pollen. Met de meegeleverde Ionic Silver Stick houdt u het water schoon en vrij van bacteriën.
Door het stijlvolle uiterlijk van de Boneco W200 past deze luchtwasser in ieder interieur. Een geurtje toevoegen? Het apparaat beschikt hiervoor over een speciale houder voor geurolie, waarmee u de omgeving met een heerlijk aroma vult.

Gebruiksvriendelijke bediening
De simpele bediening en het gemak in onderhoud maken de Boneco W200 onderscheidend. Met de draaiknop zet u het apparaat eenvoudig in de juiste stand. U heeft hierbij 2 mogelijkheden: dag- of nachtmodus. In de dagstand werkt de Boneco W200 op normaal vermogen en in de nachtstand op een lager, fluisterstil niveau.

Schoonmaken is simpel. Het waterreservoir en de verdampingselementen kunt u gerust in de vaatwasser of wasmachine doen. De watertank heeft een inhoud van 4,5 liter. Is het water op? Dan licht het LED-display op en schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Het water is eenvoudig bij te vullen, op welke plek het apparaat ook staat.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen