• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cibo PVC Vloeren

Welkom bij de Cibo PVC Vloeren van Cibo Vloeren Breda, waar jouw dromen van een prachtig interieur werkelijkheid worden. Onze Cibo Collectie biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vloeroplossingen die perfect passen bij de stijl en behoeften van jouw huis.

Click PVC

Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van de Home Collectie PVC Vloeren Click Variant. Deze collectie biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige PVC vloeren met een handig kliksysteem, waardoor installatie snel en eenvoudig wordt.

Toon meer

Lijm PVC

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de Lijm PVC vloeren in de Home Collectie. Deze collectie biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige PVC vloeren die met lijm worden geïnstalleerd, waardoor ze een duurzame en naadloze afwerking bieden.

Toon meer
 

Stijlvolle Vloeren voor Elk Interieur: Of je nu een klassieke, moderne, rustieke of eigentijdse stijl verkiest, onze Home Collectie heeft voor elk interieur de perfecte vloer. Van warme houttinten tot strakke tegelpatronen en alles daartussenin, wij hebben een vloer die jouw huis tot leven brengt.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Bij Cibo Vloeren Breda geloven we in het leveren van vloeren van de hoogste kwaliteit die lang meegaan. Daarom selecteren we onze vloeren zorgvuldig, met aandacht voor duurzame materialen en productiemethoden, zodat je zeker kunt zijn van een vloer die bestand is tegen de tand des tijds.

Deskundig Advies op Maat: Ons team van vloerspecialisten staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer voor jouw huis. Of je nu advies nodig hebt over de beste vloer voor jouw levensstijl, budget of designvoorkeuren, wij zijn er om je te helpen.

Service en Klanttevredenheid: Bij Cibo Vloeren Breda streven we naar 100% klanttevredenheid. Vanaf het moment dat je onze showroom binnenstapt tot lang nadat je vloer is geïnstalleerd, kun je rekenen op uitstekende service en ondersteuning.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de prachtige Cibo Collectie van Cibo Vloeren Breda. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw huis, zodat je kunt genieten van jarenlang comfort, stijl en schoonheid.

Lijm of Click? Zowel lijm- als klik-PVC zijn populaire opties voor vloerbedekking, maar ze verschillen in installatiemethode, eigenschappen en toepassingen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen lijm- en klik-PVC:

Installatiemethode:

  • Lijm-PVC: Bij lijm-PVC wordt de vloer rechtstreeks op de ondervloer gelijmd met speciale vloerlijm. Deze methode vereist een zorgvuldige voorbereiding van de ondervloer en nauwkeurigheid bij het aanbrengen van de lijm.
  • Klik-PVC: Klik-PVC wordt geïnstalleerd met behulp van een kliksysteem, vergelijkbaar met laminaatvloeren. De planken worden eenvoudig in elkaar geklikt, waardoor een zwevende vloer ontstaat die niet aan de ondervloer wordt bevestigd.

Installatiegemak:

  • Lijm-PVC: Het installeren van lijm-PVC vereist meer arbeid en expertise vanwege de noodzaak van nauwkeurige lijminstallatie en voorbereiding van de ondervloer.
  • Klik-PVC: Klik-PVC is over het algemeen gemakkelijker te installeren omdat het geen speciale lijm of extra voorbereiding van de ondervloer vereist. Dit maakt het een populaire keuze voor doe-het-zelvers.

Stabiliteit en Geluidsdemping:

  • Lijm-PVC: Omdat het direct aan de ondervloer wordt gelijmd, biedt lijm-PVC over het algemeen een stabielere en stillere vloer, met minder kans op beweging of geluidsoverdracht.
  • Klik-PVC: Klik-PVC kan iets meer beweging hebben en kan iets meer geluid maken bij het belopen, vooral als het op een minder vlakke ondervloer wordt geïnstalleerd.

Herbruikbaarheid:

  • Lijm-PVC: Lijm-PVC is moeilijker te verwijderen en opnieuw te installeren zonder schade aan de vloer of de ondervloer.
  • Klik-PVC: Klik-PVC kan gemakkelijk worden gedemonteerd en opnieuw worden geïnstalleerd, waardoor het een geschikte optie is voor tijdelijke toepassingen of als je de vloer in de toekomst wilt verplaatsen.

Toepassingen:

  • Lijm-PVC: Lijm-PVC is geschikt voor alle ruimtes, inclusief drukbezochte commerciële ruimtes, vanwege de duurzaamheid en stabiliteit.
  • Klik-PVC: Klik-PVC is ideaal voor residentiële toepassingen, maar kan ook geschikt zijn voor licht commercieel gebruik, afhankelijk van de kwaliteit en dikte van de vloer.

Kortom, de keuze tussen lijm- en klik-PVC hangt af van factoren zoals installatiegemak, geluids- en stabiliteitsvoorkeuren, en de specifieke toepassing van de vloer.