• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc High Pressure Floors Grand Majestic Laminaat Vloeren

Los van het feit dat onze vloeren van High Pressure Floors de sterkste ter wereld zijn, heb je een heleboel andere redenen om een High Pressure Floors voor je woning te kiezen.

Waarom High Pressure Floors kiezen?

Extreem impactbestendig.
Oeps, er valt iets zwaars op de vloer. Geen probleem! De toplaag is van topkwaliteit, net als de vloer zelf: het dikke oppervlak heeft een supersterke beschermlaag. Zelfs bij harde klappen zie je geen sporen of schade.
 

Krasbestendig.
Een AC6-slijtlaag garandeert de hoogste bescherming in deze klasse. Deze vloeren zijn extreem kras- en vlekbestendig en dus perfect voor intensief commercieel verkeer of een druk thuisleven.
 

Waterbestendig.
Morste je iets op de vloer? Regende het binnen? Geen probleem. De sterke, waterbestendige toplaag beschermt zowel het oppervlak als de groeven van de vloer. Ook de kern van het product is volledig watervast.
 

Het sterkste lockingsysteem.
Ons gepatenteerd aluminium lockingsysteem is uniek in zijn soort. Het maakt onze solide vloeren nog extra sterk. Voor oppervlakten van 15 op 15 meter heb je geen uitzettingsvoegen nodig. Heb je een huis of commerciële ruimte die intensief wordt gebruikt? Dan is dit dé vloer.

 

Made in Norway.
Al onze High Pressure Floors dragen met trots het label ‘made in Norway’. Ze weerspiegelen de pracht en kracht van Noorwegen en bij uitbreiding Scandinavië. Van majestueuze natuur tot schone designs en slimme technologieën. De vloeren worden volledig vervaardigd in onze fabriek in het Noorse Lyngdal: van concept en design tot fabricage en verpakking, allemaal onder het goedkeurend oog van onze experts.
 

100% duurzame ontwikkeling.
We kiezen bewust voor bepaalde grondstoffen en fabricage-, productie- en distributieprocessen. Dit om het milieu optimaal te respecteren en beschermen.
 

SilentSystem.
Het geluid klinkt 19 decibel stiller dankzij de dempende onderlaag die standaard onder de vloerplanken zit.
 

Onderhoudsvriendelijk.
Onze High Pressure Floors vragen een minimum aan onderhoud en blijven er jarenlang nieuw uitzien. Je maakt ze ook snel en gemakkelijk schoon.
 

Levenslange garantie.
Deze vloer slaagt glansrijk op alle tests: van sterkte, water- en impactbestendigheid tot verkleuring, stabiliteit en slijtage. Je krijgt levenslang garantie op residentieel gebruik.