• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Casapark

Het Casapark-assortiment is indrukwekkend dankzij het onderscheidende uiterlijk met levendige cijfers, spannende verouderde oppervlakken en een modern kleurenpallet.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Casapark

Het Bauwerk Parkett Casapark-assortiment is indrukwekkend dankzij het onderscheidende uiterlijk met levendige cijfers, spannende verouderde oppervlakken en een modern kleurenpallet. De eiken planken bieden een breed scala aan ontwerpmogelijkheden in de bekende Bauwerk-kwaliteit - en dat voor een uiterst aantrekkelijke prijs. De Casapark 1-strook planken, in een royale lengte van 2.200 mm, zijn verkrijgbaar in drie verschillende breedtes: 139, 181 en 221 mm. De lengterichting zorgt voor extra nadruk op deze indrukwekkende afmetingen. Afhankelijk van het product kunnen de planken allemaal in dezelfde breedte of in een combinatie van verschillende breedten worden geïnstalleerd. Casapark is opgebouwd uit drie lagen, de 3,5 mm-toplaag is gemaakt van Europees eiken en is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Offerte aanvragen

 

RB_Bauwerk_10117694_CK_Eiche_Ambra-2224x1476-1920x1274 (1).jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving. De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.