• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Essentials Lamin'art laminaat vloeren

Op zoek naar een vloer die past bij je persoonlijke woonstijl? Onze Essentials Lamin'art laminaatcollectie chevron dessins, extra brede houten planken en onderscheidende natuursteen dessins.

Essentials Lamin'art laminaat vloeren

Op zoek naar een vloer die past bij je persoonlijke woonstijl? Onze Lamin'Art laminaatcollectie chevron dessins, extra brede houten planken en onderscheidende natuursteen dessins. Onze laminaatvloeren zijn volgens de hoogste normen in Duitsland gemaakt en behandeld met een extra sterke melamine-beschermlaag, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Installatie is snel en eenvoudig met het UNIFIT® kliksysteem.

Tarkett

Onze exclusieve collectie laminaatvloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn. De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.