• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tarkett Woodstock laminaat vloeren

Tarkett Woodstock laminaat vloer heeft de ingetogen aantrekkingskracht van traditie. Alle ontwerpen profiteren van de Plus Effect-technologie voor een natuurlijk gevoel en een natuurlijke houtlook.

Tarkett Woodstock laminaat vloeren

Woodstock heeft de ingetogen aantrekkingskracht van traditie. Alle ontwerpen profiteren van de Plus Effect-technologie voor een natuurlijk gevoel en een natuurlijke houtlook. Kleuren variëren van honing tot diep bruin en stijlvolle grijstinten. Onze laminaatvloeren worden gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn slijtvast, kras- en vlekbestendig dankzij hun melamine-beschermende laag. Woodstock laminaatvloeren zijn eenvoudig en snel te installeren dankzij het UNIFIT®-systeem.

Tarkett

Onze exclusieve collectie laminaatvloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn. De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.