• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tarkett Essentials laminaat vloeren

Van zacht, lichtbeige tot rijk, rustiek bruin van natuurlijke structuren tot karakteristieke zaagsporen, de Tarkett Essentials laminaatcollectie heeft alles een huis voor een creatieve vloer in je woonruimte.

Tarkett Essentials laminaat vloeren

Van zacht, lichtbeige tot rijk, rustiek bruin van natuurlijke structuren tot karakteristieke zaagsporen, deze laminaatcollectie heeft alles een huis voor een creatieve vloer in je woonruimte. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn slijtvast, kras- en vlekbestendig dankzij hun melamine-beschermende laag. Essentials 832 click laminaatvloeren zijn eenvoudig en snel te installeren met het UNIFIT®-systeem.

Tarkett

Onze exclusieve collectie laminaatvloeren biedt moderne en klassieke dessins die al sinds jaar en dag populair zijn. De dessins worden benadrukt door een speciale reliëftechniek die de natuurlijke schoonheid van de houtnerf extra laat opvallen. Onze laminaatvloeren zijn gemaakt in Duitsland volgens de hoogste normen en zijn behandeld met een extra sterke beschermingslaag van melamine, die onze vloeren goed bestand maakt tegen strepen, vlekken en krassen. Bovendien kunnen ze snel en eenvoudig zonder lijm worden gelegd met een simpel 2-lock-kliksysteem.