• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamett Houten Vloeren

Als producent en distributeur van hoofdzakelijk parket is Lamett Europe in minder dan 15 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa. Eind 2017 werd ParquetVinyl aan het gamma toegevoegd: een rigide luxe-vinylvloer die geschikt is voor elke ruimte. Alle houten vloeren van Lamett zijn eiken parketvloeren. Eik past in elk type interieur en heeft een lange levensduur door zijn slijtvastheid.

Albi

Lamett Albi houten vloeren zijn rustieke, manueel geborstelde parketvloeren met karaktervolle, verouderde noesten. Opvallend is de diepe en zeer uitgesproken manuele borsteling waarbij zwakke stukken eik worden weggeborsteld en het oppervlak een niet te e

Toon meer

Barn

Lamett Barn houten vloeren zijn uitgesproken rustieke eiken geolied parket vloeren. Deze afwerking beschermd uw vloer tegen slijtage en vuil. De noesten en eventuele scheuren in het eiken oppervlakte zijn nadrukkelijk aanwezig dankzij de vulling met zwart

Toon meer

Bergamo

Lamett Bergamo houten vloeren zijn een exclusief parket met een natuurlijke schoonheid. Er wordt enkel gebruik gemaakt van het kernhout van de stam. Hierdoor heeft deze collectie nagenoeg geen noesten maar een natuurlijke uitstraling door kleurnuances.

Toon meer

Clusone

Bij de planken van Lamett Clusone houten vloeren worden net zoals ook de Bergamo serie gebruik gemaakt van het kernhout van de stam. Hierdoor heeft deze collectie nagenoeg geen noesten.

Toon meer

Courchevel

Lamett Courchevel houten vloeren zijn de exclusieve vloeren onder de vloeren. De Eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex. De planken werden uitgesorteerd, slechts enkele kleine noestjes en weing kleurverschillen.

Toon meer

Courchevel XXL

De Lamett Courchevel XXL houten vloeren hebben een eiken toplaag van 4mm, aangebracht op een berken multiplex. De planken werden uitgesorteerd, slechts enkele kleine noestjes en weinig kleurverschillen.

Toon meer

Carcassonne

In “look unfinished” afwerking absoluut het neusje van de zalm. De Lamett Carcassonne houten vloeren zijn origineel verouderde parketvloer krijgt dankzij de authentieke zaaggroeven een stoere look. Planken worden verzaagd van oude Europese eiken stammen -

Toon meer

Country

Lamett Country parket heeft een robuuste, rustieke uitstraling. Uitgesproken noesten en barsten worden heel bewust gekozen en gedeeltelijk open gelaten. De kleuren zijn dieper door behandelen met verschillende natuurlijke en beschermde materialen.

Toon meer

Cottage

Lamett Cottage houten vloeren zijn uitgesproken rustieke parket vloeren die afgewerkt zijn met een matte lak. De lange en brede planken zijn voorzien van een kliksysteem dat garant staat voor een efficiënte installatie.

Toon meer

Farm

De houtselectie van de Lamett Farm Collectie is extra rustiek en het oppervlak wordt handmatig bewerkt. Deze vloerdelen zijn de perfecte weergave van een "hoevevloer" die gedurende 50 jaar "alles" doorstaan heeft.

Toon meer

Farm Visgraat

De Lamett Farm visgraat houten vloeren zijn een licht rustiek Eiken meerlaags parket met de afmetingen van een traditionele visgraat. Een klassieke visgraat met een moderne twist door de uv geoliede uitstraling in de kleuren Cotton white, Villa en Naturel

Toon meer

Matisse

Lamett Matisse is een Eiken Rustiek volwaardig parket op een ideale dikte van 10mm voor uw renovatie met een eiken toplaag van 2,5mm kan deze indien nodig twee keer opgeschuurd worden. Het parket is "kant en klaar afgewerkt" met een Bona lak.

Toon meer

Meribel

Opvallend bij de Lamett Mérebel collectie zijn de grote noesten die hier en daar voorkomen en het rustieke karakter benadrukken. De eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex, het allerbeste op de markt.

Toon meer

Meribel XXL

De Lamett Meribel collectie is ook verkrijgbaar in een XXL serie. De eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex, het allerbeste op de markt. De afwerking met een zeer hoogwaardige olie maakt deze vloer uitzonderlijk.

Toon meer

New York

Lamett New York houten vloeren zijn mat gelakte, mooie strakke vloeren met hier en daar een noestje. Daardoor zijn de houtnerven mooi zichtbaar wat een natuurlijke uitstraling geeft.

Toon meer

Oslo 150

Lamett Oslo parket is een geoliede planken vloer waar noesten in mogen zitten maar deze zijn niet al te groot. Door de kleur schakeringen een zeer sfeervol en levendige vloer.

Toon meer

Oslo 190

De Lamett Oslo 190 serie parket zijn geoliede planken vloer waar noesten in mogen zitten, maar deze zijn niet al te groot. Door de kleur schakeringen een zeer sfeervol en levendige vloer.

Toon meer

Oslo Visgraat

De Lamett Oslo Visgraat houten vloeren zijn een rustgevende en warme basis voor zowel hedendaagse als klassieke interieurs. Vooral in een grote ruimte komt deze legwijze tot zijn recht.

Toon meer

Stockholm

Lamett Stockholm houten vloeren zijn een geolied parket met een strakke, maar natuurlijke uitstraling. Een ideale keuze als je niet houdt van een strakke parket vloer zonder noesten, maar ook niet te rustiek.

Toon meer

Toulouse

Lamett Toulouse houten vloeren, een Eiken Rustiek volwaardig parket op een ideale dikte van 10mm voor uw renovatie met een eiken toplaag van 2,5mm kan deze indien nodig twee keer opgeschuurd worden. Het parket is "kant en klaar afgewerkt" met een Bona lak

Toon meer

Bergen

Lamet Bergen 190 houten vloeren zijn een 3-laags eiken parket afgewerkt met een matte vernis. De planken hebben een grillig karakter dankzij knopen, spint en levendige kleurvariaties. Door deze aspecten gedoseerd in de ruimte te verspreiden, verkrijg je e

Toon meer

Vienna

Lamett Vienna L houten vloeren zijn massieve eiken vloeren met een ideale dikte van 15 mm en is afgewerkt met olie. Een massief parket is niet alleen uiterst duurzaam, maar straalt ook natuurlijke warmte en klasse uit.

Toon meer

Lodge 190 & 220

Lodge is een naturelle schoonheid. De grote knopen, afgewisseld met hier en daar een barst, benadrukken het rustieke karakter. Anderzijds zorgen de subtiele kleurnuances en de lage glansgraad voor een rustig evenwicht.

Toon meer

Chalet

Een houten vloer hoeft niet perfect te zijn, integendeel. De donker opgevulde scheuren en knopen in het oppervlak van Chalet benadrukken het unieke, grillige patroon. Die onvolkomenheden gecreëerd door de natuur geven dit parket net iets meer karakter.

Toon meer

Chalet Visgraat

Chalet is er ook in visgraat-legpatroon. Dat biedt extra mogelijkheden, maar maakt het kiezen dan weer wat moeilijker.

Toon meer

Vienna XXL

Lamett Vienna XXL houten vloeren zijn massieve eiken vloeren met een ideale dikte van 15 mm en is afgewerkt met olie. Een massief parket is niet alleen uiterst duurzaam, maar straalt ook natuurlijke warmte en klasse uit, en dat valt op in ieder interieur.

Toon meer

Ferme 190

Ferme oogt gezellig rustiek door de talrijke knopen en de opvallende, gevulde barsten. De planken krijgen een heel mooie patine doordat ze één voor één manueel worden geschraapt.

Toon meer

Tenda 150

Tenda heeft een totale dikte van slechts 10 mm en een eiken toplaag van 3 mm. Ideaal voor renovaties en om er daarna jarenlang van te genieten.

Toon meer

Lamett is een producent van hoogwaardige parketvloeren die wereldwijd actief is. Alle houten parketvloeren van dit al in 1985 opgerichte merk zijn voorzien van een eiken toplaag. Cibo Vloeren heeft voor je een uitgebreid assortiment Lamett parketvloeren tegen zeer scherpe prijzen. Mooie, verweerde kleuren die passen bij de interieurs van deze tijd. De vloeren zijn bovendien beschikbaar in verschillende breedtes, diktes, structuren en prijzen. Dat alles zorgt voor ongekende keuzemogelijkheden.

Parket van Lamett wordt onderverdeeld op basis van de samenstelling van de planken. De parketvloeren zijn beschikbaar in de volgende structuren: meerlaags- , 3-laags en massief parket.

 

Albi

Albi is een rustieke, manueel geborstelde parketvloer met karaktervolle, verouderde noesten. Opvallend is de diepe en zeer uitgesproken manuele borsteling waarbij zwakke stukken eik worden weggeborsteld en het oppervlak een niet te evenaren look krijgt. Gezonde noesten worden onbeperkt toegelaten. Toch wordt er grondig geselecteerd. De Albi-collectie is een staaltje vakmanschap waarbij esthetiek en techniek zorgvuldig afgewogen worden. Een absolute blikvanger!

 

Barn

Barn is een uitgesproken rustieke eiken geolied parket vloer. Deze afwerking beschermd uw vloer tegen slijtage en vuil. De noesten en eventuele scheuren in het eiken oppervlakte zijn nadrukkelijk aanwezig dankzij de vulling met zwarte hout pasta.

 

Bergamo

Bergamo is een exclusief parket met een natuurlijke schoonheid. Er wordt enkel gebruik gemaakt van het kernhout van de stam. Hierdoor heeft deze collectie nagenoeg geen noesten maar een natuurlijke uitstraling door kleurnuances. De planken worden stuk voor stuk beoordeeld, want ook spint is niet toegestaan. Dit parket wordt afgewerkt met een zeer kwalitatieve olie.

 

Clusone

Bij de planken van Clusone worden net zoals ook de Bergamo serie gebruik gemaakt van het kernhout van de stam. Hierdoor heeft deze collectie nagenoeg geen noesten. De planken worden stuk voor stuk beoordeeld, want ook spint is niet toegestaan. Dit parket wordt afgewerkt met een matte lak.

 

Courchevel

Courchevelle vloeren zijn de exclusieve vloeren onder de vloeren. De Eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex. De planken werden uitgesorteerd, slechts enkele kleine noestjes en weing kleurverschillen. Het oppervlak wordt in verschillende lagen geolied dat resulteert in een unieke look.

 

Courchevel XXL

De Courchevel collectie is ook in een XXL serie verkrijgbaar. De Eiken toplaag van 4mm is aangebracht op een berken multiplex. De planken werden uitgesorteerd, slechts enkele kleine noestjes en weing kleurverschillen. Het oppervlak wordt in verschillende lagen geolied dat resulteert in een unieke look.

 

Carcassonne

In “look unfinished” afwerking absoluut het neusje van de zalm. Deze origineel verouderde  parketvloer krijgt dankzij de authentieke zaaggroeven een stoere look. Planken worden verzaagd van oude Europese eiken stammen - sommigen wel meer dan 120 jaar oud. Uitsluitend de hogere stukken van de bomen worden gebruikt omwille van het aantal vertakkingen en de mooie knoesten die dit met zich meebrengt. De eiken toplagen worden in open lucht gedroogd  met een natuurlijke verwering tot gevolg. Hierdoor krijgen de noesten en scheuren nog meer karakter. Alle planken zijn spint vrij.

 

Country

Country parket heeft een robuuste, rustieke uitstraling. Uitgesproken noesten en barsten worden heel bewust gekozen en gedeeltelijk open gelaten. De kleuren zijn dieper door behandelen met verschillende natuurlijke en beschermde materialen. Voor wie houdt van rustiek en warmte op de vloer, dat te combineren is met modern en of klassieke inrichting, is deze serie een absolute aanrader.

 

Cottage

Cottage is een uitgesproken rustieke parket vloer die afgewerkt is met een matte lak. De lange en brede planken zijn voorzien van een kliksysteem dat garant staat voor een efficiënte installatie.

 

Farm

De houtselectie van de Farm Collectie is extra rustiek en het oppervlak wordt handmatig bewerkt. Deze vloerdelen zijn de perfecte weergave van een "hoevevloer" die gedurende 50 jaar "alles" doorstaan heeft. Deze serie is dan ook het meest doorleefde parket in het Lamett assortiment. De Farm vloeren hebben een volledig authentieke uitstraling.

 

Matisse

Matisse is een Eiken Rustiek volwaardig parket op een ideale dikte van 10mm voor uw renovatie met een eiken toplaag van 2,5mm kan deze indien nodig twee keer opgeschuurd worden. Het parket is "kant en klaar afgewerkt" met een Bona lak.

 

Meribel

Opvallend bij de Mérebel collectie zijn de grote noesten die hier en daar voorkmen en het rustieke karakter benadrukken. De eiken toplaag van 4mm is  aangebracht op een berken multiplex, het allerbeste op de markt. De afwerking met een zeer hoogwaardige olie maakt deze vloer uitzonderlijk.

 

Meribel XXL

De Meribel collectie is ook verkrijgbaar in een XXL serie. De eiken toplaag van 4mm is  aangebracht op een berken multiplex, het allerbeste op de markt. De afwerking met een zeer hoogwaardige olie maakt deze vloer uitzonderlijk.

 

New York

New York is een mat gelakte, mooie strakke vloer met hier en daar een noestje. Daardoor zijn de houtnerven mooi zichtbaar wat een natuurlijke uitstraling geeft.

 

Oslo 150

Oslo parket is een geoliede planken vloer waar noesten in mogen zitten maar deze zijn niet al te groot. Door de kleur schakeringen een zeer sfeervol en levendige vloer.

 

Oslo 190

De Oslo 190 serie parket zijn geoliede planken vloer waar noesten in mogen zitten maar deze zijn niet al te groot. Door de kleur schakeringen een zeer sfeervol en levendige vloer.

 

Sorrento

Sorrento is een Eiken 1-bis meerlaags parket met de afmetingen van een traditionele visgraat. Deze eeuwenoude synchrone legmethode zorgt voor een klassieke, maar toch dynamische look en past perfect in hedendaagse woningen. Deze collectie is te verkrijgen in 3 kleuren alsook onafgewerkt om naar keuze met een lichte of donkere olie te behandelen.

 

Stockholm

Stockholm is een geolied parket met een strakke, maar natuurijke uitstraling. Een ideale keuze als je niet houdt van een strakke parket vloer zonder noesten maar ook niet te rustiek.

 

Toulouse

Toulouse is een Eiken Rustiek volwaardig parket op een ideale dikte van 10mm voor uw renovatie met een eiken toplaag van 2,5mm kan deze indien nodig twee keer opgeschuurd worden. Het parket is "kant en klaar afgewerkt" met een Bona lak.

 

Versailles

Versailles is een licht rustiek Eiken meerlaags parket met de afmetingen van een traditionele visgraat. Een klassieke visgraat met een moderne twist door de uv geoliede uitstraling in de kleuren Cotton white, Villa en Naturel.