• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Area Floors PVC Vloeren

Ontdek de tijdloze elegantie van Area Floors' Originals serie. Deze innovatieve PVC-vloeren combineren stijl met duurzaamheid. Eenvoudig te installeren en onderhouden, bieden ze een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit voor een snelle en stijlvolle vloerupgrade.

Originals

Ontdek de tijdloze elegantie van Area Floors Originals serie. Deze innovatieve PVC-vloeren combineren stijl met duurzaamheid. Eenvoudig te installeren en onderhouden, bieden ze een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit.

Toon meer

Diamonds

Ervaar tijdloze luxe met Area Floors Diamonds serie. Deze PVC-vloeren combineren elegantie met duurzaamheid. Makkelijk te installeren en onderhouden, bieden ze een perfecte mix van stijl en praktisch gemak voor een snelle, luxueuze vloerupgrade.

Toon meer

Wood

Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Woods serie van Area Floors. Deze PVC-vloeren combineren warmte en eigentijds design voor een tijdloze uitstraling. Eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Toon meer

Stone

Ontdek de ongeëvenaarde pracht van de Stone serie van Area Floors. Verrijk uw ruimte met PVC-vloeren die de tijdloze schoonheid van natuursteen omarmen. Eenvoudig te installeren, te onderhouden en toch duurzaam.

Toon meer

Welkom bij Area Floors PVC, waar kwaliteit en stijl samenkomen om uw vloerervaring te transformeren. Onze PVC-vloeren worden met zorg vervaardigd, met oog voor duurzaamheid en esthetiek. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke uitstraling of de warme charme van hout, onze collectie biedt een breed scala aan designs om aan uw unieke smaak te voldoen.

Wat onderscheidt Area Floors PVC van de rest? Onze vloeren zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bestand tegen dagelijkse slijtage, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor diverse ruimtes. Of het nu gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor, wij bieden vloeroplossingen die aan al uw eisen voldoen.

Ontdek de voordelen van PVC-vloeren, zoals waterbestendigheid en geluiddempende eigenschappen, terwijl u geniet van de luxueuze uitstraling die onze vloeren te bieden hebben. Bij Area Floors PVC gaat het niet alleen om het creëren van een vloer, maar om het toevoegen van karakter aan uw leefruimte.

Laat Area Floors PVC uw partner zijn in het realiseren van de perfecte vloeroplossing voor uw thuis of bedrijf. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van onze PVC-vloeren en geef uw ruimte de upgrade die het verdient.

Downloads: Hier vind u de product data sheets en folders