• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ambiant Concrete PVC vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze pvc-collectie. De Ambiant Concrete PVC vloeren collectie is een goed voorbeeld hiervan. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daar

Ambiant Concrete PVC vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze pvc-collectie. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daarnaast gemakkelijk te combineren. De tegels zijn waterbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Met de sterke toplaag van 0.55mm heeft u jarenlang plezier van dit tijdloze dessin.

Pvc vloeren zijn de trend van dit moment. Tien jaar geleden maakte Ambiant pvc vloeren al betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Of je nu gaat voor click pvc of een plak pvc vloer, de karakteristieke uitstraling en warmte van onze pvc vloeren zullen je versteld doen staan. Daarnaast is pvc de oplossing voor huizen met vloerverwarming. Bekijk ook onze trendsettende vtwonen vloeren.