• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamett Bergen houten vloeren

Lamet Bergen 190 houten vloeren zijn een 3-laags eiken parket afgewerkt met een matte vernis. De planken hebben een grillig karakter dankzij knopen, spint en levendige kleurvariaties. Door deze aspecten gedoseerd in de ruimte te verspreiden, verkrijg je e

Lamett Bergen houten vloeren

Lamett is een producent van hoogwaardige parketvloeren die wereldwijd actief is. Alle houten parketvloeren van dit al in 1985 opgerichte merk zijn voorzien van een eiken toplaag. Cibo Vloeren heeft voor je een uitgebreid assortiment Lamett parketvloeren tegen zeer scherpe prijzen. Mooie, verweerde kleuren die passen bij de interieurs van deze tijd. De vloeren zijn bovendien beschikbaar in verschillende breedtes, diktes, structuren en prijzen. Dat alles zorgt voor ongekende keuzemogelijkheden.

Parket van Lamett wordt onderverdeeld op basis van de samenstelling van de planken. De parketvloeren zijn beschikbaar in de volgende structuren: meerlaags-, 3-laags en massief parket.

Bergen 190 is een 3-laags eiken parket afgewerkt met een matte vernis. De planken hebben een grillig karakter dankzij knopen, spint en levendige kleurvariaties. Door deze aspecten gedoseerd in de ruimte te verspreiden, verkrijg je een unieke vloer en een natuurlijke uitstraling.!