• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® Pro PVC Vloeren

COREtec® Pro Plus en Pro Plus + zijn de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire productenlijn

Pro Plus

Speciaal voor veeleisende en druk belopen ruimtes in winkels, kantoren en openbare gebouwen riep COREtec® de Pro Plus PVC vloeren collectie in het leven. Pro Plus omvat zowel attractieve steen- als houtdecoren en werd extra verstevigd en krasvrij gemaakt.

Toon meer

Pro Plus Long Planks

De Pro Plus Long Planks PVC vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Speciaal voor veeleisende en druk belopen ruimtes in winkels, kantoren en openbare gebouwen.

Toon meer

Pro Plus Tiles

PRO PLUS Speciaal voor veeleisende en druk belopen ruimtes in winkels, kantoren en openbare gebouwen riepen de we de COREtec Pro Plus Tiles PVC Vloeren collectie in het leven.

Toon meer

Pro Plus +

COREtec® Pro Plus + PVC vloer is een extra lange tegel variant. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is.

Toon meer

Pro Plus en Pro Plus + van COREtec®

COREtec® Pro Plus en Pro Plus + zijn de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire productenlijn. Ze hebben veel overeenkomsten met de standaard PVC collectie echter heeft de PVC van Pro Plus een lager profiel (5mm dikte) en maakt gebruik van het rigid-kliksysteem. Het rigid-kliksysteem beschikt over een gespecialiseerde top en bodemlaag, voor extra stabiliteit. De kern is samengesteld voor extra onbuigzaamheid, wat de vloer geschikt maakt voor zwaar commercieel gebruik. Daarnaast heeft iedere COREtec® plank een eigen onderlaag van kurk, waardoor de vloer ook toegepast kan worden met vloerverwarming en waardoor het in veel gevallen niet nodig is om de ondergrond eerst te egaliseren.