• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cerdomus Opera Oak Tegelvloeren

Ervaar de weelde van de natuur met de Opera Oak-serie van Cerdomus. Deze verfijnde tegelcollectie omarmt de warmte en pracht van eikenhout, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling ontstaat.

Ervaar de weelde van de natuur met de Opera Oak-serie van Cerdomus, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze verfijnde tegelcollectie omarmt de warmte en pracht van eikenhout, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling ontstaat.

De Opera Oak-tegels van Cerdomus zijn doordrenkt met de natuurlijke schoonheid van eikenhout, en de realistische houtnerfpatronen zorgen voor een authentieke uitstraling. De warme tinten van het eikenhout worden versterkt door de matte afwerking, waardoor deze tegels een perfecte aanvulling vormen op verschillende interieurstijlen.

Of je nu kiest voor een klassiek of modern interieur, de veelzijdigheid van de Opera Oak-serie maakt het een prachtige keuze voor vloeren en wanden in diverse ruimtes. Of het nu je woonkamer, keuken of badkamer is, deze tegels voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke omgeving.

Cibo Vloeren is verheugd om de Opera Oak-serie van Cerdomus in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje natuurlijke pracht en tijdloze stijl in jouw leefruimte met deze prachtige tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Opera Oak-serie bij Cibo Vloeren.