• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lamett Carcassonne houten vloeren

In “look unfinished” afwerking absoluut het neusje van de zalm. De Lamett Carcassonne houten vloeren zijn origineel verouderde parketvloer krijgt dankzij de authentieke zaaggroeven een stoere look. Planken worden verzaagd van oude Europese eiken stammen -

Lamett Carcassonne houten vloeren

Lamett is een producent van hoogwaardige parketvloeren die wereldwijd actief is. Alle houten parketvloeren van dit al in 1985 opgerichte merk zijn voorzien van een eiken toplaag. Cibo Vloeren heeft voor je een uitgebreid assortiment Lamett parketvloeren tegen zeer scherpe prijzen. Mooie, verweerde kleuren die passen bij de interieurs van deze tijd. De vloeren zijn bovendien beschikbaar in verschillende breedtes, diktes, structuren en prijzen. Dat alles zorgt voor ongekende keuzemogelijkheden.

Parket van Lamett wordt onderverdeeld op basis van de samenstelling van de planken. De parketvloeren zijn beschikbaar in de volgende structuren: meerlaags- , 3-laags en massief parket.

In “look unfinished” afwerking absoluut het neusje van de zalm. Deze origineel verouderde  parketvloer krijgt dankzij de authentieke zaaggroeven een stoere look. Planken worden verzaagd van oude Europese eiken stammen - sommigen wel meer dan 120 jaar oud. Uitsluitend de hogere stukken van de bomen worden gebruikt omwille van het aantal vertakkingen en de mooie knoesten die dit met zich meebrengt. De eiken toplagen worden in open lucht gedroogd met een natuurlijke verwering tot gevolg. Hierdoor krijgen de noesten en scheuren nog meer karakter. Alle planken zijn spint vrij.