• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 XL Laminaat vloeren

BerryAlloc Hydro+ Ocean+ 12 XL Laminaat vloeren hebben een indrukwekkend formaat en creëert een strakke, luxueuze uitstraling: zowel in residentiële als in commerciële ruimtes (klasse 23/33). De planken zijn 12 mm dik, met een formaat van 241 mm x 2038 mm

BerryAlloc Hydro+ Ocean+ 12 XL Laminaat vloeren

Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 XL Laminaat vloeren zijn een variant op de Hydro+ Ocean+ 12 V4 laminaatvloeren, maar hebben een extra breed formaat van 244 cm lang en 24 cm breed. Deze extra brede afmetingen geven de vloer een eigentijdse uitstraling en kunnen helpen om een ​​ruimte groter te laten lijken.

De Hydro+ Ocean+ 12 XL vloer heeft dezelfde kenmerken als de V4 variant, waaronder de duurzaamheid, waterbestendigheid en het geavanceerde Hydro+ -oppervlak. Het V4-groefsysteem is ook aanwezig op deze vloer, wat betekent dat er vier groeven langs de randen van elke plank zijn, wat zorgt voor een realistischer uiterlijk.

Het installatieproces van de Hydro+ Ocean+ 12 XL vloer is vergelijkbaar met de V4 variant, en het kan worden geïnstalleerd met behulp van een zwevend systeem. Dit betekent dat er geen lijm of nagels nodig zijn, waardoor het proces snel en eenvoudig is.

Een ander voordeel van de Hydro+ Ocean+ 12 XL vloer is de brede keuze aan kleuren en stijlen die beschikbaar zijn. Er is dus voor elke smaak en stijl een optie beschikbaar.

Over het algemeen biedt de Berry Alloc Hydro+ Ocean+ 12 XL Laminaat vloer een duurzame, waterbestendige en moderne vloeroplossing voor ruimtes van verschillende grootte. De extra brede afmetingen, samen met het V4-groefsysteem en de geavanceerde Hydro+ -oppervlak, maken deze vloer een aantrekkelijke keuze voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.