• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® Authentics PVC Vloeren

De Authentics PVC vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is.

Authentics 1.8 +

De COREtec Authentics 1.8 + PVC vloeren collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout. Ongeëvenaarde driedimensionale structuur. Uitzonderlijk natuurlijk uitzicht. Onmiskenbare duurzaamheid.

Toon meer

Authentics 1.5 +

De COREtec original Authentic 1.5 + PVC vloer is een prachtig nieuw decor geproduceerd door COREtec® met een zeer natuurlijke uitstraling.

Toon meer

Authentics 1.5

De decoren in de COREtec Authentics 1.5 PVC vloeren collectie zijn geselecteerd om de uitstraling te geven die dicht bij de natuur blijft en daar is COREtec® zeker in geslaagd.

Toon meer

Authentics 1.2

Mede doordat de toplaag van de COREtec® Authentics 1.2 PVC vloer is voorzien van het speciale Multi-Color-Effect en de 0,05 millimeter dikke PU coating is het niet alleen erg mooi maar ook bijzonder geschikt voor alle ruimtes waar dan ook in uw huis.

Toon meer

Authentics 1.2 +

De COREtec® Authentics 1.2 + PVC vloeren collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout. Ongeëvenaarde driedimensionale structuur, uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en onmiskenbare duurzaamheid.

Toon meer

Authentics T +

COREtec heeft met de Authentics T + pvc-vloer een topper op de markt gebracht! De realistische 3-dimensionale structuren geven een prachtige authentieke uitstraling aan de natuurlijk ogende tegels.

Toon meer

Authentics HB +

De COREtec Authentics H+ PVC vloer is een kwalitatieve vinyl visgraatvloer met een natuurlijke uitstraling.

Toon meer

COREtec® Authentics PVC vloeren

De Authentics PVC vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec® vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen. Deze vloeren kunnen ook bijna overal geplaatst worden doordat ze geen last hebben van schommelingen in de luchtvochtigheid of temperatuur. Daarnaast zijn deze Essentials vloeren 100% waterproof! Door de onderlaag van kurk heeft u waarschijnlijk ook geen ondervloer nodig. In één keer klaar dus!

Authentics: een van de vele PVC vloeren van COREtec®

COREtec® ontwikkelt de meest duurzame vloeren. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen, zo ook de Authentics collectie. Wat alle collecties gemeen hebben, is dat ze extreem stabiel zijn en geschikt zijn voor vrijwel iedere ondergrond. Heeft u huisdieren? Dan is deze vloer ook ideaal. Ze hebben namelijk een hoge krasweerstand, dus nageltjes maken geen kans. De vloeren worden natuurlijk gemaakt van PVC, maar ook van gerecycled hout, gebrande kalk en bamboe. Daarnaast heeft iedere COREtec® plank een eigen onderlaag van kurk, waardoor de vloer ook toegepast kan worden met vloerverwarming en waardoor het in veel gevallen niet nodig is om de ondergrond eerst te egaliseren.