• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife The Rocks Collection PVC vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze pvc-collectie. De moderne en strakke uitstraling van de Floorlife The Rocks Collection PVC vloeren komen prachtig tot hun recht in ieder interieur en zijn daarnaast gemakkelijk te combineren.

Floorlife The Rocks Collection PVC vloeren

Het populaire betonlook is niet meer weg te denken uit onze pvc-collectie. De moderne en strakke uitstraling van deze vloer komt prachtig tot zijn recht in ieder interieur en is daarnaast gemakkelijk te combineren. De tegels zijn waterbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Met de sterke toplaag van 0.55mm heeft u jarenlang plezier van dit tijdloze dessin.

Karakteristieke pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare pvc vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke pvc vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife pvc biedt uitkomst. Neem ook eens een kijkje in onze bijzondere collectie vtwonen vloeren.