• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Arbiton PVC Vloeren

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Arbiton PVC vloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Arbiton staat bekend om zijn innovatieve vloeroplossingen en hoogwaardige materialen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Amaron Superiore Click

Onze nieuwste collectie HD Mineral Kernvloeren hebben de langste planken in de wereld, ze meten maar liefst 2,18 meter lang. Deze extra lange planken maken een ongelooflijk naadloze en verfijnde look, perfect voor grote ruimtes en moderne interieurs.

Toon meer

Amaron Wood Click

Amaron WOOD betekent expressieve ontwerpen die karakter in het interieur zullen creëren. De click vloeren in deze collectie hebben de hoogste gebruiksklasse, gemaakt voor de meest veeleisende klanten.

Toon meer

Amaron Wood Lijm

Amaron WOOD betekent expressieve ontwerpen die karakter in het interieur zullen creëren. De lijm vloeren in deze collectie hebben de hoogste gebruiksklasse, gemaakt voor de meest veeleisende klanten.

Toon meer

Amaron Wood Visgraat Click

De mode passeert, om later maar weer terug te keren. Trends komen en gaan, maar weinigen houden het lang vol. Onze Amaron Visgraat PVC klikvloer is ontworpen om tot de laatste groep te behoren.

Toon meer

Amaron Wood Visgraat Lijm

De mode passeert, om later maar weer terug te keren. Trends komen en gaan, maar weinigen houden het lang vol. Onze Amaron Visgraat vinyl lijmvloer is ontworpen om tot de laatste groep te behoren.

Toon meer

Woodric Lijm

Woodric EIR heeft prachtige 12 ontwerpen die verrijkt zijn met diepe reliëf om te lijken op natuurlijke houten plank in de meest eerlijke manier.

Toon meer

Woodric Acoustic Click

Met 0,5 mm slijtlaag en extra beschermende antiscratch laag kunt u er zeker van zijn dat Woodric de beste kwaliteit heeft.

Toon meer

Duurzaamheid en Prestaties: Arbiton PVC vloeren bieden uitstekende duurzaamheid en prestaties. Ze zijn bestand tegen krassen, slijtage en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes in huis of op kantoor. Met een sterke beschermende toplaag behouden deze vloeren hun mooie uitstraling, zelfs na intensief gebruik.

Brede Assortiment aan Designs: Of je nu de warme uitstraling van hout, de moderne look van beton, of de tijdloze elegantie van tegels zoekt, Arbiton PVC vloeren bieden een breed scala aan designs en kleuropties om aan diverse smaken en interieurstijlen te voldoen. Met realistische texturen en patronen creëren deze vloeren een authentieke sfeer in elke ruimte.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Dankzij het handige kliksysteem zijn Arbiton PVC vloeren eenvoudig te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud - regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden.

Milieuvriendelijke Keuze: Arbiton hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom worden hun PVC vloeren geproduceerd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productiemethoden.

Ontdek de mogelijkheden van Arbiton PVC vloeren bij Cibo Vloeren en geef jouw huis of bedrijfsruimte een vloer die zowel stijlvol als functioneel is. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de prachtige collectie van Arbiton PVC vloeren, en creëer een ruimte die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.