• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dryback 25-05 PVC Vloeren

De mFLOR 25-05 collecties zijn ideaal voor een onbezorgde vloer voor ieder huishouden. Sterk genoeg, dus leef je uit!

Dryback vloeren zijn dunne PVC stroken of tegels. Deze designvloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd, zodat de vloer volledig vast ligt. 

mFLOR Dryback 25-05 PVC Vloeren, extra sterke collecties voor nog meer gemak. Doordat de vloeren
waterbestendig zijn, is schoonmaken ook een fluitje van een cent. 

Deze PVC vloeren zijn 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Daardoor zijn deze vloeren geschikt voor intensief projectmatig gebruik waarbij grote aantallen mensen over de vloer  komen, zoals winkels, scholen, restaurants, publieke gebouwen en winkelcentra. Uiteraard zijn deze collecties ook meer dan geschikt voor woningen of een kantoor aan huis. Deze collecties zijn nog  sterker, dus extra lang woonplezier is gegarandeerd. 

Onze vloeren laten niet alleen de vloer er prachtig uitzien, maar kunnen ook op de trap of zelfs op de wand worden toegepast! Bekijk ook onze inspiratiepagina’s voor meer ideeën.
De 25-05 collecties zijn in vele variaties beschikbaar. Denk hierbij aan collecties met Natural Touch, voor vloeren die er niet alleen natuurlijk uit zien, maar ook zo voelen! Zie ook alle Authentic collecties, die voorzien zijn van Natural Touch.