• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Largo laminaat vloeren

De lange en brede planken van de Quick-Step Largo laminaat vloeren zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Met een V-groef aan alle kanten is het Largo laminaat niet van echt hout te onderscheiden wat een luxueuze uitstraling geeft.

Quick-Step Largo laminaat vloeren

Wilt u graag laminaat in grote ruimtes in uw huis en houdt u wel van een luxueuze uitstraling? Dan kiest u voor het Quick-Step Largo Laminaat. De planken van dit laminaat zijn namelijk minimaal twee meter lang, wat ervoor zorgt dat uw woning optisch groter lijkt. Natuurlijk is ook dit laminaat voorzien van alle goede kwaliteiten zoals u gewend bent van Quick-Step Laminaat.

Quick-Step: meer dan alleen het Largo Laminaat

Het Largo Laminaat van Quick-Step is een zeer goede keuze, maar natuurlijk is dit niet de enige collectie van het gerenommeerde merk. Het is altijd verstandig om alle mogelijkheden eens te bekijken en te zien welk laminaat nu echt bij uw woning en interieur past. Houdt u van strak en minimalistisch of van robuust en stoer? Uw interieur begint bij uw vloer! Quick-Step heeft daarom veel verschillende collecties op de markt gebracht, zodat er voor iedereen wel een passend laminaat is. Kies bijvoorbeeld voor het Quick-Step Classic Laminaat als u een strak budget hebt maar wel een mooie vloer wil. Of ga voor het zeer matte Quick-Step Impressive Laminaat, waarmee u een echt statement maakt in uw kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Quick-Step Largo laminaat kopen bij Cibo Vloeren

Wilt u graag het Quick-Step Largo Laminaat in huis hebben en weet u ook al precies in welke kleur, afwerking en hoeveel u nodig hebt? Wanneer u nog niet zeker bent en ook eens andere soorten wil zien, bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Breda. We helpen u graag aan een prachtige vloer!