• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cerdomus Opera Walnut Tegelvloeren

Geniet van de warme en luxueuze uitstraling van de Opera Walnut-serie van Cerdomus. Deze betoverende tegelcollectie is een meesterwerk in Italiaans design en vakmanschap, waardoor een tijdloze elegantie wordt toegevoegd aan elke ruimte.
Geen producten gevonden...

Geniet van de warme en luxueuze uitstraling van de Opera Walnut-serie van Cerdomus, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze betoverende tegelcollectie is een meesterwerk in Italiaans design en vakmanschap, waardoor een tijdloze elegantie wordt toegevoegd aan elke ruimte.

De Opera Walnut-tegels van Cerdomus combineren de prachtige uitstraling van echt walnoothout met de duurzaamheid en veelzijdigheid van keramiek. De rijke bruine tinten en natuurgetrouwe houtnerfpatronen creëren een warme en uitnodigende sfeer, terwijl de matte afwerking een eigentijdse touch toevoegt.

Deze serie is perfect geschikt voor het creëren van een verfijnde ambiance in woonruimtes, keukens of badkamers. Of je nu kiest voor een klassiek of modern interieur, de Opera Walnut-tegels voegen een vleugje Italiaanse grandeur toe aan elke ruimte.

Cibo Vloeren is verheugd om de Opera Walnut-serie van Cerdomus in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje luxe en natuurlijke schoonheid in jouw leefruimte met deze prachtige tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Opera Walnut-serie bij Cibo Vloeren.