• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Paddington Collection PVC vloeren

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer Floorlife Paddington Collection (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs.

Floorlife Paddington Collection PVC vloeren

De warme en rijke uitstraling van hout vind je prachtig terug in onze rustige en natuurgetrouwe pvc-vloer Paddington Collection (EIR). Deze vloer is verkrijgbaar in zes kleuren, variërend van beige tot donkergrijs, en sluiten daarnaast naadloos aan op meerdere decors in onze collectie traprenovatie. De stroken zijn afgewerkt met een extra matte toplaag van 0.55mm.

Karakteristieke pvc vloeren zijn niet meer weg te denken uit onze woningen. Floorlife heeft al meer dan vijf jaar een collectie toegankelijke en betaalbare pvc vloeren. Ervaar zelf de warme en sfeervolle uitstraling van onze unieke pvc vloeren die verkrijgbaar zijn in zowel een plak als click variant. Heeft je huis vloerverwarming? Floorlife pvc biedt uitkomst. Neem ook eens een kijkje in onze bijzondere collectie vtwonen vloeren.