• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Cleverpark

De veelzijdigheid van het gezonde Cleverpark-parket, dat wordt geproduceerd op het hoofdkantoor van Bauwerk in St. Margrethen, is uniek en biedt de ideale oplossing voor elke smaak en elke woonsituatie.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Cleverpark

De veelzijdigheid van het gezonde Cleverpark-parket, dat wordt geproduceerd op het hoofdkantoor van Bauwerk in St. Margrethen, is uniek en biedt de ideale oplossing voor elke smaak en elke woonsituatie. Cleverpark is representatief voor hoogwaardige afwerking, precisie, zorgvuldig gebruik van middelen en de strengste kwaliteitscontroles - plus, echt waar voor uw geld. Of het nu voor een ruime woonkamer, een gezellige kinderkamer of een groot kantoor is, het formaat van 1.250 x 100 mm past perfect in elke kamer. De planken creëren een harmonieus soepel algemeen uiterlijk en de geborstelde afwerking maakt ze aangenaam om op blote voeten te lopen. Cleverpark is gebaseerd op HDF-technologie met een resource-efficiënte 2,5mm-toplaag. Dankzij de volledige verlijming zorgt de plank voor een fluisterstilte en een optimaal gebruik van energie met vloerverwarmingssystemen.

Offerte aanvragen

 

RB_Bauwerk_10023106_CP_Eiche_ger_Crema-1920x1263.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.