• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Formpark Quadrato

Forumpark Quadrato is geschikt voor de klassieke favoriet, het visgraatpatroon, maar ook voor andere creatieve legpatronen. Het is verkrijgbaar met het duurzame B-Protect®-oppervlak.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Formpark Quadrato

Formpark Quadrato is geschikt voor de klassieke favoriet, het visgraatpatroon, maar ook voor andere creatieve legpatronen. Het is verkrijgbaar met het duurzame B-Protect®-oppervlak. Het nieuwe Swiss-made formaat is ook 100% gezond voor wonen en Cradle to Cradle ™ Bronze-gecertificeerd.

Offerte aanvragen

 

RB_Bauwerk_10116525_FQ_Eiche-1920x1263.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.