• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Formpark houten vloeren

Het genie achter het Bauwerk Parkett Formpark houten vloeren schuilt in zijn eenvoud. Allerlei verschillende patronen verschijnen afhankelijk van de installatie en de lichtinval - van kalm tot levendig, van klassiek tot avant-garde.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Formpark houten vloeren

Het genie achter het Formpark schuilt in zijn eenvoud. Allerlei verschillende patronen verschijnen afhankelijk van de installatie en de lichtinval - van kalm tot levendig, van klassiek tot avant-garde. Overgangen die van het ene patroon naar het andere vloeien kunnen ook naar voren komen. Uw woonruimte kan met nog meer individualiteit worden ontworpen met behulp van Formpark.

Offerte aanvragen

 

56938-6474203.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.