• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Multipark 10 houten vloeren

Bauwerk Parkett Multipark 10 houten vloeren worden gekenmerkt door een toplaag van Europees eiken en een HDF-sublaag met een 2,5 mm-toplaag. Dit Zwitserse product biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Multipark 10 houten vloeren

Multipark wordt gekenmerkt door zijn toplaag van Europees eiken en een HDF-sublaag met een 2,5 mm-toplaag. Dit Zwitserse product biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is ook verkrijgbaar als een variant met de innovatieve Silente-technologie die impact en omgevingsgeluid vermindert. Multipark-parket is ideaal voor installatie op vloerverwarming

Offerte aanvragen

 

Knipsel.png

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.