• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Silverline Master Editie houten vloeren

De Bauwerk Parkett Silverline Master Editie houten vloeren, meesterlijk vervaardigd in de parketfabriek, maakt van elke verdieping een gelimiteerde oplage.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Silverline Master Editie houten vloeren

De Master Edition, meesterlijk vervaardigd in de parketfabriek, maakt van elke verdieping een gelimiteerde oplage. In het licht zijn de unieke bewerkte oppervlakken en fascinerende, glinsterende kleuren duidelijk zichtbaar. Licht wekt het oppervlak, het materiaal en zijn eigenschappen tot leven, creëert contrast en een eindeloos samenspel vol individualiteit.

Offerte aanvragen

 

masteredition-2-1600x1062.jpg

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving. De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.