• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Solopark houten vloeren

Het geschaalde assortiment van Bauwerk Parkett Solopark houten vloeren is speciaal ontworpen voor project en wordt geleverd in drie verschillende parketuitvoeringen met een natuurlijk geoliede of matgelakte toplaag gemaakt van Europees eiken.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Solopark houten vloeren

Het geschaalde assortiment van Solopark is speciaal ontworpen voor porject en wordt geleverd in drie verschillende parketuitvoeringen met een natuurlijk geoliede of matgelakte toplaag gemaakt van Europees eiken. Solopark bevat geen spinthout en is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Offerte aanvragen

 

Knipsel.png

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.