• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bauwerk Parkett Unopark

Of het nu gaat om eik, esdoorn, acacia of walnoot, alle Unopark-producten kunnen worden geïnstalleerd in het klassiek elegante visgraatpatroon, waardoor elke kamer een heel speciale sfeer krijgt.
Geen producten gevonden...

Bauwerk Parkett Unopark

Of het nu gaat om eik, esdoorn, acacia of walnoot, alle Unopark-producten kunnen worden geïnstalleerd in het klassiek elegante visgraatpatroon, waardoor elke kamer een heel speciale sfeer krijgt. Oppervlakken in de verouderde look of licht geborstelde afwerking voor een aangenaam "blootvoets gevoel", bieden verdere mogelijkheden voor maatwerk. Voor een nog persoonlijker gevoel is Unopark ook verkrijgbaar in de elf moderne versies van de Vintage-editie. Het Unopark-assortiment is ideaal voor installatie op vloerverwarmingssystemen.

Wij leveren alle uitvoeringen van Bauwerk Parkett Unopark. Wij geven korting op Bauwerk Parkett tot wel 30% !
Bezoek onze ruime showroom, 7 dagen per week geopend, of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.

Offerte aanvragen

 

Knipsel.png

 

Bauwerk, een Zwitsers bedrijf met een lange traditie, past zijn vaardigheden, precisie en passie toe voor het vervaardigen van prachtige houten vloeren van topkwaliteit sinds 1935. Als een van de toonaangevende Europese parketfabrikanten biedt Bauwerk zijn klanten een uitgebreid en innovatief assortiment van producten die staan ​​voor gezond leven en bewuste vormgeving van de persoonlijke leefomgeving.De kwaliteit van Bauwerk staat voor de hoogste normen en is gebaseerd op de vier pijlers van ontwikkeling, productie, diensten en installatie. Met dit systeem garanderen we topkwaliteit in elke fase van het productieproces - en ver daarbuiten.