• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer Landhuis Laminaat Vloeren

De Floer Landhuis Laminaat vloeren hebben een unieke plank breedte van maar liefst 32,8 cm! Het extra breed laminaat beschikt over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag van de vloer.
Geen producten gevonden...

Floer Landhuis Laminaat Vloeren

De Floer Landhuis laminaat vloeren hebben een unieke plank breedte van maar liefst 32,8 cm! Het extra breed laminaat beschikt over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag van de vloer. De luxe V-groef geeft het breed laminaat net dat beetje extra. Je legt deze XL laminaat vloer plank eenvoudig zelf met de betrouwbare Variclick verbinding. Breed laminaat met smal laminaat combineren? Ontdek het Floer Landhuis Variatie laminaat, met wisselende plank afmetingen. De brede laminaat vloeren zijn waterproof, ook in de groef! De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is. De 12 verschillende vloeren uit de Landhuis Laminaat serie worden geproduceerd in Duitsland en geleverd met maar liefst 20 jaar garantie!

Variatie

Ga voor een bijzondere vloer en combineer extra brede laminaat met smalle planken! Met het Floer Landhuis Variatie Laminaat in drie kleuren kan het en krijg je maar liefst 20 jaar garantie! Deze planken zijn 19,8 cm breed en kunnen gecombineerd worden met het extra brede laminaat van 32,8 cm. Het breed laminaat is dezelfde kleur en direct aan de smallere delen te leggen.