• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floorlife Midtown Laminaat

Deze prachtige laminaatvloeren met doorleefde planken geven een unieke touch aan jouw interieur zoals geen enkele andere vloer kan geven. Deze authentieke uitstraling doet de vloer zelfs denken aan een strandhuislook in eigen woning.
Geen producten gevonden...

Laminaat voor iedere woonsituatie

Bij Floorlife hebben we een passie voor karakteristieke laminaat vloeren. Onze laminaat collectie doet dan ook niet onder van onze parket vloeren met voelbare nerven en noesten. Floorlife laminaat sluit perfect aan bij iedere woonstijl. Zo vind je in onze uitgebreide laminaat collectie niet alleen een traditionele rechte plank, maar ook een visgraat patroon, betonlook tegel en extra breed laminaat. Maar dat is nog niet alles. Sinds kort hebben we ook een uitgebreid assortiment waterbestendig laminaat. Onze laminaat vloeren hebben een ijzersterk karakter, waardoor deze geschikt zijn voor iedere woonsituatie, extra lang meegaan en ook nog eens duurzaam zijn.

De voordelen van Floorlife laminaat

  • Floorlife laminaat is te verkrijgen in ontelbaar veel stijlen en kleuren;
  • Floorlife laminaat is vochtbestendig en kleurvast;
  • Floorlife laminaat is eenvoudig te plaatsen en werk je af met bijpassende plinten;
  • Floorlife laminaat is ontzettend makkelijk te onderhouden, stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om je vloer mooi en schoon te houden.