• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Signature laminaat vloeren

De nieuwe collectie Quick-Step Signature brengt je laminaat vloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessins, subtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Deze verfijnde collectie is in meerdere dessins te verkrijgen.
Geen producten gevonden...

Quick-Step Signature laminaat vloeren

De nieuwe collectie Signature brengt je laminaatvloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessins, subtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Bovendien kun je kiezen tussen 18 unieke dessins, dus vind je ongetwijfeld iets wat perfect bij je past. Om echt natuurlijk te zijn moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, hij moet ook als echt hout aanvoelen. En de nieuwe collectie Signature maakt dit meer dan waar: zo'n diepe en realistische oppervlaktestructuren en scherpe en natuurlijke voegen zag je nog nooit. Het resultaat? Een unieke laminaatcollectie die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

 

Quick-Step

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quick-Step, is jouw keuze voor een Quick-Step Laminaat Vloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quickstep Impressive Laminaat, het enorm lange Quick-Step Largo Laminaat of het budget vriendelijke Quick-Step Classic Laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer.