• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aspecta PVC Vloeren

Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl / PVC vloeren.

Elemental Rigid Core Premium

De nieuwe vloeren collectie ELEMENTAL Rigid Core 0.55 van ASPECTA™ combineert een prachtige look met de nieuwste technologie tot een uiterst hoogwaardige vloer.

Toon meer

Elemental Isocore Plank XL

De 14 decoren in de Aspecta Elemental Isocore Plank XL PVC vloeren collectie zijn geselecteerd om de uitstraling te geven die bij zo’n prachtige onverwoestbare plank hoort en daar is Aspecta zeker in geslaagd.

Toon meer

Elemental Isocore Squared Tile

Bent u op zoek naar een tijdloze en robuuste vloer? Dan zijn de Aspecta Elemental Isocore Squared Tile PVC vloeren de perfecte keuze voor u.

Toon meer

Elemental Isocore Rectangular Tile

De Aspecta Elemental Isocore Rectangular Tile PVC vloer imiteert de tijdloze uitstraling van een tegelvloer. Een tegelvloer is in bijna iedere woning te vinden, waardoor de vloer niet zo snel uit de mode zal raken.

Toon meer

Elemental Dryback Plank XL

Deze Aspecta Elemental Dryback Plank XL PVC vloeren collectie is ontworpen met een zichtbare voelbare structuur voor particulier en commercieel gebruik. De Elemental is een dryback pvc wat betekent dat deze verlijmd moet worden op een geëgaliseerde vloer.

Toon meer

Elemental Dryback Hongaarse Punt

Bent u op zoek naar een mooie vloer met een Hongaarse Punt patroon? Dan zijn de PVC vloeren Aspecta Elemental Dryback Hongaarse Punt perfect. De vloer heeft een mooie en realistische houtlook, die uw huis een luxe uitstraling geeft.

Toon meer

Elemental DB Visgraat

Bent u op zoek naar een vloer met een bijzonder patroon? Dan is de PVC vloer Aspecta Elemental Dryback Visgraat perfect.

Toon meer

Elemental Dryback Squared Tile

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer die gemakkelijk schoon te houden is? Dan zijn de Aspecta Elemental Dryback Squared Tile PVC vloeren een goede keuze. Deze vloeren zijn de perfecte basis voor een stijlvolle ruimte.

Toon meer

Elemental Dryback Rectangular Tile

De Aspecta Elemental Dryback Rectangular Tile PVC vloer geeft uw woning een luxe en warme uitstraling. Bovendien is de PVC vloer perfect te combineren met verschillende interieurstijlen.

Toon meer

Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl vloeren. De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt voor Laminated Vinyl Tiles (LVT). U ziet dat niet alleen terug in het design van de vloertegels, maar ook in de kwaliteit van het materiaal. Een Aspecta vloer gaat een leven lang mee. Aspecta LVT vloeren zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook op het gebied van esthetiek winnen de LVT vloeren het van concurrenten. De diverse structuren en designs zijn niet van echt te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling zijn Aspecta vinylvloeren de ideale keuze. Daarnaast zijn de vloertegels extreem slijtvast. Dankzij de PU toplaag met keramische deeltjes zijn de tegels nog harder dan diamant. 

Ervaringen in de natuur zijn niet alleen aangenaam en van positieve invloed op ons emotionele welzijn, onze fysieke gezondheid verbetert er ook door. Het is gebleken dat blootstelling aan natuurlijke elementen je prettiger kan doen voelen, de bloeddruk kan verlagen en zelfs onze creatieve en cognitieve prestaties ten goede kan komen. De rijke kleuren en details van Aspecta's designs geven uitdrukking aan de natuurlijke elementen hout en steen, en laat ons in een bebouwde omgeving profiteren van de voordelen van de natuur.

 

PVC 

Aspecta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. De PVC vloeren zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen waardoor de vloeren geschikt zijn voor project- en woongebruik. De PVC kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! Deze PVC vloeren zijn er in stroken of losse tegels die geklikt of verlijmd moeten worden, bij verlijmde vloeren moet eerst de contructievloer geëgaliseerd en nageschuurd worden.

 

Contours By Aspecta

Deze collectie bestaat uit diverse kleuren Click PVC vloeren in speciale legvormen.