• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer Walvisgraat PVC vloeren

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren.
Geen producten gevonden...

Floer Walvisgraat PVC vloeren

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren. Floer Walvisgraat PVC heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze XL Visgraat PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer. Bovendien zijn deze extra grote visgraat PVC vloeren voorzien van het REACH certificaat waardoor het bijdraagt aan een gezond binnenmilieu. Gecombineerd met de levensechte patronen zijn de Floer Walvisgraat PVC vloeren net als de walvis groots van formaat en zeer indrukwekkend. Bekijk de realistische XL Visgraat vloeren hier!

En dat is nog niet alles, deze bijzondere vloeren zijn bovendien voorzien van een MEGAMAT © afwerking. Hierdoor zijn de vloeren super mat en wordt het eiken uiterlijk extra benadrukt. Daarnaast elimineert deze bijzondere afwerking iedere vorm van licht weerkaatsing! Dankzij deze nieuwe, revolutionaire technologie is het Walvisgraat PVC het matste PVC van Nederland!