• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TFD Floortile Style 2,5 mm PVC vloeren

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de Style 2,5 mm van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van TFD Floortile Style 2,5 mm PVC is voorzien van een toplaag van 0.55 mm.

TFD Floortile Style 2,5 mm PVC vloeren

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de Style 2,5 mm van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke vloer van 2,5 mm dikke PVC is voorzien van een toplaag van 0.55 mm.

Door de stabiliteit en slijtvastheid van de Style 2,5 mm zijn ze uitstekend toepasbaar in een omgeving waar veel druk wordt uitgeoefend op de vloer. Denk aan commerciële ruimtes, hotels, scholen of zorginstellingen. Hoge bezoekersaantallen kan deze vloer met gemak aan.

Net zoals alle vloeren van TFD is deze vloer duurzaam, onderhoudsvrij, vochtbestendig en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag. Door de bacteriostatische eigenschap van PVC kunnen bacteriën op de vloer zich niet vermeerderen dus dat maakt ook de Style 2,5 mm uitermate geschikt voor mensen met een allergie.