• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TFD Floortile Style 3MM PVC vloeren

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de Floortile Style 3MM PVC vloeren collectie van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke collectie van 3mm dikke PVC vloeren zijn voorzien van een toplaag van 0.7

TFD Floortile Style 3MM PVC vloeren

Als er vraag is naar een vloer die een extreem hoge belasting aankan dan is de Style 3mm collectie van TFD zeer geschikt. Deze kwalitatieve en bijzonder sterke collectie van 3mm dikke PVC vloeren zijn voorzien van een toplaag van 0.7 mm.

Door de stabiliteit en slijtvastheid van deze collectie is hij uitstekend toepasbaar in een omgeving waar veel druk wordt uitgeoefend op de vloer. Denk aan commerciële ruimtes, hotels, scholen of zorginstellingen. Hoge bezoekersaantallen kan deze collectie met gemak aan.

Net zoals alle vloeren van TFD is deze collectie duurzame, onderhoudsvrij, vochtbestendig en voorzien van een extra slijtvaste PU toplaag. Door de bacteriostatische eigenschap van PVC kunnen bacteriën op de vloer zich niet vermeerderen dus dat maakt ook deze Style 3 mm collectie uitermate geschikt voor mensen met een allergie.