• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TFD Floortile Futura PVC vloeren

De Futura PVC vloer van TFD Floortile is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen zoals de Scandinavische interieurstijl. Een Scandinavisch interieur straalt vaak een oase van rust uit.

TFD Floortile Futura PVC vloeren

De Futura vloer van TFD is een plank die goed tot zijn recht komt in trendy woonstijlen zoals de Scandinavische interieurstijl. Een Scandinavisch interieur straalt vaak een oase van rust uit. Dat komt door het gebruik van veelal lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zoals licht hout, wol en katoen.

Deze minimalistische woonstijl is zeer geschikt om je huis groter te laten lijken. Ook de extra lange Futura plank van 1,5 m draagt bij aan een grotere optische beleving van de ruimte.

Met de matte afwerking en de verfijnde embossing van de Futura onderscheidt deze vloer zich van de veelal robuuste designs. Het natuurgetrouwe design van de Futura is verkrijgbaar in zeven kleurtinten die uiteen lopen van een lichte en vergrijsde uitstraling naar een warmere en meer donkere optiek.